Beköszönök

Beköszönő:


Több tucat első bejegyzést olvastam végig, de még mindig nem jöttem rá, hogy mi a hivatalos protokoll ilyenkor, amikor blogot indítunk. Ezért úgy gondolom, hogy az elején kezdeném.

Hello, Ancsa vagyok. Lakberendező, bútortervező, az Otthon Édes Otthon Tervező Stúdió vezetője.

Terveim szerint mindenről írok majd, ami a munkámmal összefügg, ami titeket érdekelhet vagy engem érdekel. Nem vagyok híve a puritán galériának, ezért egy sorozatban tervezem bemutatni és kommentálni a munkáimat. A már elkészült és a még tervezési fázisban lévő tervekből is szemezgetünk majd.

Bővítem a Házam

Közben belevágunk a saját otthonunk bővítésébe és átalakításába, ami a „Bővítem a Házam” munkanéven fut. Szerintem nagyon érdekes lesz, ugyanis egy irtó régi, felújítandó kőházon osztozunk a bankkal. Már egy ideje csinosítgatjuk és szépítgetjük, de ezt most mind szétverjük, lebontjuk, lecseréljük, kicseréljük, így lesz munka vele bőven. Vissza a startvonalra! Reményeim szerint a sok bosszúság, kényelmetlenség és könnyek mellett, nagy tervekről, sok-sok örömről és egy kis ékszerdoboz születéséről is írhatok. Szerintem szuper jó lesz, vagy legalábbis tanulságos.

 

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .