HOME

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_image_id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”50″ padding_right=”50″ padding_bottom=”50″ padding_left=”50″ margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ type=”2_3″ first=”true” spacing_right=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Most kezdődik az építkezés és tele vagy kérdésekkel?

[fusion_separator style_type=”single|dotted” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#e9a909″ top_margin=”50″ bottom_margin=”50″ border_size=”6″ icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”50%” alignment=”center”][/fusion_separator]

Lakberendező segítségére vagy lakberendezési tanácsadóra van szükséged, mert lakást vásároltál vagy felújítanál?

Új lakást vásárolni, építkezni vagy felújítani érzelmileg és idegileg nagyon megterhelő dolog, de egyúttal izgalmas feladat is. Ha valakinek segítségre van szüksége akkor olyan embertől vár segítséget és tanácsot, aki hasonlóan gondolkodik és legalább annyira magáénak érzi a feladatot, mint ő. Éppen ezért nagyon fontos számomra, hogy ha együtt dolgozunk, akkor valódi odafigyelést, rugalmas hozzáállást és hiteles tanácsokat kapj.

Egy lakberendező munkája nem csak arról szól, hogy hangulatosabbá tesz egy enteriőrt. A lakást 6-8 évente ki kell festeni. A meglévő szín unalmas, eddig volt jó, vagy egyszerűen csak poros lett. Ha már úgy is hozzá nyúlunk, akkor változtassunk rajta jelenlegi igényeid, életmódod szerint.

A  probléma,  hogy  milyen  legyen?

Dönthetsz pillanatnyi kedved szerint, vagy mert most éppen ilyen volt a boltban és jó lesz ez is. Azonban az impulzusvásárlásokban mindig benne van a lehetőség, hogy hosszabb távon nem felel meg. Mert otthon utálatos lesz, még hányingered, vagy fejfájásod is lehet tőle, ami krónikus betegségekhez vezet. A környezetedet mindig az igényed szerint kell megtervezni, hogy ne legyen unalmas, hanem szép, barátságos, harmonikus legyen a belső tér, ahol otthon lehet lenni.

Ehhez nem elég csak lefesteni a falakat, vagy burkolatot cserélni, hanem a közvetlen környezetedet, a bútorokat is hozzád kell alakítani. Mivel egyáltalán nem mindegy, hogy a bútor kényelmetlen vagy kényelmes, nyomja a feneked, vagy zsibbad a lábad, nem éred fel a szekrényt, vagy beleszorulsz az új kádba. Ezért a lakás berendezését gondosan meg kell tervezni. A lakásod kényelméhez hozzátartoznak a bútorok, amelyek a tested tartják különböző helyzetekben. Persze a bútornál is az a legfontosabb, hogy örömöt okozzon, tartós és kényelmes legyen, mert akkor szolgál igazán megelégedésedre, ha ezek összhangban vannak. Ezek megtervezése pedig a lakberendező feladata.

Biztosan a te vágyad is egy harmonikus otthon, mert a ruha után, ez a legfontosabb burok ami megóv minket.

Ezért a közös munkánk első szakaszában meg kell ismernem téged és a családod, mert nincs két egyforma lakás és mindenki másként használja. Először azt tisztázzuk, hogy hogyan szeretnétek élni a lakásban, mert például másként élnek falun és városban. Egy családi házban, vagy egy bérházban egészen mások az életfeltételek. Megnézzük, hogy milyen a család összetétele, milyen korúak a családtagok. A tervezéshez tudni kell , hogy mi a foglalkozásotok, milyen napszakban vagytok otthon. Állandóan nyitva az ajtótok a vendégek előtt, vagy inkább zárkózott életmódot folytattok. Pihenésre használjátok a lakást, vagy munkára is. Mi az ami tetszik nektek, milyen előzetes elképzeléseitek vannak. Mik az eddigi élettapasztalataitok, ami segíthet a tervezésben. A teljesség igénye nélkül felsoroltam néhány dolgot, ami kiindulási alapot nyújt az Otthon Édes Otthon megteremtéséhez.

Először arra kérlek, hogy nézelődj egy darabig! A honlapon a különböző menüpontok alatt rengeteg információ található, részletesen leírtam, hogy miben tudok neked segíteni és a csomagajánlatok tartalmáról, árairól is tájékozódhatsz. Ha olvasgatnál vagy inspirációra vágysz, akkor a blogot ajánlom. Ha inkább egyedül boldogulnál, akkor a lakberendezési tanfolyamot. Ha úgy gondolod, írj néhány sort, hogy megvitassuk mit szeretnél.

[/fusion_text][fusion_builder_row_inner][fusion_builder_column_inner type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_position=”all” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ type=”1_3″ first=”true” spacing_right=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

[/fusion_text][/fusion_builder_column_inner][fusion_builder_column_inner type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_position=”all” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ type=”2_3″ first=”false”][fusion_checklist icon=”fa-heart fas” iconcolor=”#52826b” circle=”no” circlecolor=”” size=”16px” divider=”” divider_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]

A család igényei és életmódja szerint berendezni a lakást.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Praktikusan berendezni a lakást.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Ha bizonytalan vagy, személyes  tanácsadásra is van lehetőség.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Vidéken vagy külföldön élsz, és nehezen lenne megoldható a személyes találkozás velem? A távolság nem akadály! Online tanácsadás során írásban keresünk megoldást a problémára és teszek személyre szabott ajánlást.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Új konyhabútor tervezésében

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Iroda, rendelő tervezésében és kivitelezésében.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Új vagy meglévő előszoba berendezésében és kialakításában.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Gardrob tervezésben és kialakításban.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Falak bontásával és építésével járó átalakításban.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Új bútorok, burkolatok, textíliák vásárlásában.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Lakás átalakításban, ha nem történik a szerkezetben változás.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Az új burkolat kiválasztásában és a burkolási terv elkészítésében.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

A döntés meghozatalában, ha nem tudsz dönteni több lakás között.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

Össze vagy szétköltözésben, ha nem tudtok dönteni, hogy hová és mi kerüljön.

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=””]

A fürdőszoba megtervezésében.

[/fusion_li_item][/fusion_checklist][/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_image_id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”30″ padding_right=”30″ padding_bottom=”30″ padding_left=”30″ margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ type=”1_3″ first=”false”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Czirják Anikó vagyok,

az Otthon Édes Otthon Tervező Stúdió alapító tulajdonosa

[/fusion_text][fusion_text]

Szeretettel köszöntelek a tervező stúdiómban!

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Nagyon örülök, hogy itt vagy! Az Otthon Édes Otthon Tervező Stúdióban lakberendezési és bútortervezési problémákra keresünk megoldást. Úgy tudok neked segíteni, hogy személyre szabott megoldásokat kínálok a problémáidra.

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Iratkozz fel hírlevelemre!

[listamester id=”791″ mode=”html”]
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]