Az extra csomag tartalma és ára:

Ma már természetes, hogy kivétel nélkül mindenki az igényeire szabott, harmonikus otthonban szeretne élni. Akkor érezzük jól magunkat az otthonunkban, ha minden a kényelmünket szolgálja. A praktikusan megtervezett lakásban mindenkinek megvan a saját is kuckója, ahová elvonulhat. Jól szervezett közösségi terei vannak, ami minden igényt kielégít. A színe harmonikus, pihentető. A berendezése kényelmes és ergonomikus, harmonizál az épület stílusával. A helyiségek rendeltetésüknek megfelelő funkciót töltenek be.

Egy lakást berendezni nem egyszerű feladat. A munkálatok során rengeteg kérdés merül fel, az építés és felújítás is tele lehet buktatókkal. Ügyfeleimnek abban segítek, hogy a felmerülő problémákat előrelátó tervezéssel hatékonyan tudják kezelni. A baj sok esetben megelőzhető vagy legalábbis minimalizálható, ami nagyban megkönnyíti és lerövidíti ezt a nehéz időszakot, amivel egy otthon kialakítása jár. De a felmerülő probléma nem csak bajt jelenthet. A bőséges kínálat vagy a családtagok eltérő ízlése, igénye is kihívás elé állíthat egy családot. A jól átgondolt térképzés és berendezés pedig évekre meghatározhatja a család életminőségét.

A csomag tartalmáról ide kattintva tájékozódhatsz.

A tervezési árakról és a tervdokumentáció tartalmáról ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

Alap szolgáltatások:


személyes találkozókkal és felméréssel: 199.900 Ft

online tervezés, személyes konzultáció és felmérés nélkül: 179.900 Ft

Feláras szolgáltatások:


burkolási tervdokumentáció: 11.900 Ft/helyiség

tervezői művezetés: 3.000 Ft/m²

tervezői művezetés áru- és anyagbeszerzéssel: 5.000 Ft/m²

anyag- és árubeszerzés: 3.000 Ft/m²

árajánlat bekérése beszerzési helyenként: 5.000 Ft/db

Kiszállás:


Szentendre 40 km-es körzetén belül a kiszállás: díjmentes

40 km után (oda-vissza): 100 Ft/km

Az árak az ÁFÁ-t (0%) tartalmazzák!

A tervezést szakaszokra bontottuk:

 INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS

A munkát minden esetben egy nagyon fontos fázissal: az információ gyűjtéssel kezdem. Ez egyfajta házi feladat az online tervezést választó ügyfelek részére.

Készítettem sok-sok kérdőívet, aminek már a kitöltése is nagyon szórakoztató. Azt szoktam kérni, hogy egy doboz csoki és egy pohár finom bor társaságában töltsétek ki, mert elképesztően hosszú, és fárasztó a millió kérdésre válaszolni. A kérdőíveknek már önmagukban is komoly értékük van, mert olyan kérdéseket boncolgat, amik első nekifutásra nem biztos, hogy felmerülnek. Ez a néhány füzet elektronikus formában, és papír alapon is az online tervezést választó ügyfelek rendelkezésére áll. Az önkéntes kitöltés után, emailben vagy postán külditek vissza, az általatok felmért és leskiccelt lakás alaprajzával együtt.

Aki személyesen szeretne találkozni, annak én viszek csokit, és együtt küzdünk meg a füzetek kitöltésével és a lakás felmérésével.

ÖTLETELÉS ÉS VÁZLAT KÉSZÍTÉS

A vázlatok és a kérdéssor alapján elkezdődik az ötletelés. Ideális esetben elegendő információ áll a rendelkezésemre, hogy személyre/családra szabottan tudjak tervezni. Ám ha mégis felmerül pár kérdés, azt megírom emailben, és a válaszok alapján folytatom a munkát. Elkészítem az 1:50 léptékű alaprajzot, és 2 általam ideálisnak gondolt berendezési módot. Részletesen megírom az előnyöket és hátrányokat. Színtervet, és egy úgynevezett “mood boardot” készítek.

FINOMÍTÁS ÉS TÖKÉLETESÍTÉS

A tervvázlatok elkészítése után megbeszéljük az esetleges módosításokat, finomhangoljuk az elképzeléseinket. Ennek alapján elkészítem a végleges terveket. Ez az alapcsomag esetén egy 1:50-es léptékkel készült berendezett alaprajzot és a hozzá tartozó brief-et és konszignációt tartalmazza.

ÁTADÁS

A tervek elkészülése után jön a kedvenc részünk, az átadás.

Átadásra kerül:

» az 1:50 léptékkel készült berendezett színes alaprajz,
» helyiségekre bontva az alaprajzot, falnézetekkel
» a kitöltött kérdőívek
» burkolási tervek
» világítási terv
» építészeti tervek elemzése és javaslatok az esetleges módosításokra
» mood board
» színterv
» építési és bontási terv
» brief
» számla
» átadás-átvételi bizonylat 1 példányban
» teljesítés igazolás


Az extra csomag NEM tartalmazza a következőket:

» a konyhai és fürdőszobai falnézeteket, abban az estben, ha egyedi bútor kerül beépítésre
» falnézetet abban az esetben, ha egyedi bútor kerül betervezésre
» speciális burkolási tervek a konyha és fürdőszoba esetében
» bútortervezés

További  információ  az  árakkal  és  a  tervezési  munkákkal  kapcsolatban:

A csomagok ára maximum 100 m²-es alapterületű ingatlanok esetében érvényes. A nagyobb méretű lakások tervezésének díja arányosan változik. A munka megkezdése előtt vállalkozási szerződést kötünk, amelyben meghatározzuk a tervezési és a fizetési határidőket, illetve a fizetés ütemezését.

A weboldalon szereplő árak 0% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A normál és extra csomag tervezését 60% előleg kifizetésével tudom vállalni. A fennmaradó 40%-ot, a teljes tervdokumentáció átadásával egy időben készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kifizetni. Az előleget és a csomagok teljes tervezési díját átutalással, vagy készpénzben tudjátok kiegyenlíteni. Online tervezés esetén a teljes fennmaradó tervezési díj kifizetése után küldöm a végleges terveket.

Minden egyéb tervezési munkát 80% előleg befizetésével tudok vállalni. A fennmaradó 20%-ot átadáskor készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatokat, a tervezési és fizetési határidőket a vállalkozási szerződés tartalmazza. Tervezési irányelvekről a házirendben olvashatsz részletesebben. Minden további kérdés esetén állok rendelkezésetekre elérhetőségeimen.

Ahogyan felveheted velem a kapcsolatot:

írhatsz emailt:

otthon@otthonedesotthon.hu

telefonálhatsz:

06 30 333 68 64  vagy  06 27 787 048