“Gombhoz a kabátot” tartalma és ára:

Ma már természetes, hogy kivétel nélkül mindenki az igényeire szabott, harmonikus otthonban szeretne élni. Akkor érezzük jól magunkat az otthonunkban, ha minden a kényelmünket szolgálja. A praktikusan megtervezett lakásban mindenkinek megvan a saját is kuckója, ahová elvonulhat. Jól szervezett közösségi terei vannak, ami minden igényt kielégít. A színe harmonikus, pihentető. A berendezése kényelmes és ergonomikus, harmonizál az épület stílusával. A helyiségek rendeltetésüknek megfelelő funkciót töltenek be.

Egy lakást berendezni nem egyszerű feladat. A munkálatok során rengeteg kérdés merül fel, az építés és felújítás is tele lehet buktatókkal. Ügyfeleimnek abban segítek, hogy a felmerülő problémákat előrelátó tervezéssel hatékonyan tudják kezelni. A baj sok esetben megelőzhető vagy legalábbis minimalizálható, ami nagyban megkönnyíti és lerövidíti ezt a nehéz időszakot, amivel egy otthon kialakítása jár. De a felmerülő probléma nem csak bajt jelenthet. A bőséges kínálat vagy a családtagok eltérő ízlése, igénye is kihívás elé állíthat egy családot. A jól átgondolt térképzés és berendezés pedig évekre meghatározhatja a család életminőségét.

A csomag tartalmáról ide kattintva tájékozódhatsz.

A tervezési árakról és a tervdokumentáció tartalmáról ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

Alap szolgáltatások:


online tervezés, személyes konzultáció és felmérés nélkül: 49.900 Ft

Feláras szolgáltatások:


padlóburkolati tervek: 11.900 Ft/helyiség

tervezői művezetés: 5.000 Ft/m²

tervezői művezetés áru- és anyagbeszerzéssel: 10.000 Ft/m²

anyag- és árubeszerzés: 5.000 Ft/m²

árajánlat bekérése beszerzési helyenként: 5.000 Ft/db

Az árak az ÁFÁ-t (0%) tartalmazzák!

A tervezést szakaszokra bontottuk:

 INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS

A munkát minden esetben egy szuper fontos fázissal: az információ gyűjtéssel kezdjük. Ez egyfajta házi feladat az online tervezést választó ügyfeleink részére.

Készítettünk egy tervezési segédletet és egy otthontervező füzetet, aminek már a kitöltése is nagyon szórakoztató. Azt szoktuk kérni, hogy egy doboz csoki és egy pohár finom bor társaságában töltsétek ki. Ez a két füzet elektronikus formában áll az online tervezést választó ügyfeleink részére. Kitöltés után emailban külditek vissza, az általatok felmért és leskiccelt lakás alaprajzával együtt.

ÖTLETELÉS ÉS VÁZLAT KÉSZÍTÉS

A vázlatok és a kérdéssor alapján elkezdődik az ötletelés. Ideális esetben elegendő információ áll a rendelkezésünkre, hogy személyre/családra szabottan tudjunk tervezni. Ám ha mégis felmerül pár kérdés, azt megírjuk emailben, és a válaszok alapján folytatjuk a munkát. Elkészítjük az 1:50 léptékű alaprajzot, és 2 általunk ideálisnak gondolt berendezési módot. Részletesen megírjuk az előnyöket és hátrányokat. Színtervet, és egy úgynevezett “mood boardot” készítünk.

FINOMÍTÁS ÉS TÖKÉLETESÍTÉS

A tervvázlatok elkészítése után megbeszéljük az esetleges módosításokat, finomhangoljuk az elképzeléseinket. Ennek alapján elkészítjük a végleges terveket. Ez az alapcsomag esetén egy 1:50-es léptékkel készült berendezett alaprajzot és a hozzá tartozó brief-et és konszignációt tartalmazza.

ÁTADÁS

A tervek elkészülése után jön a kedvenc részünk, az átadás.

Átadásra kerül:

» az 1:50 léptékkel készült berendezett színes alaprajz, falnézetek nélkül
» mood board
» színterv
» brief
» számla
» átadás-átvételi bizonylat 1 példányban
» teljesítés igazolás


Az extra csomag NEM tartalmazza a következőket:

» falnézetek
» burkolati tervek
» világítási tervek
» bútortervezés
» építési és bontási terv

További  információ  az  árakkal  és  a  tervezési  munkákkal  kapcsolatban:

A csomagok ára maximum 100 m²-es alapterületű ingatlanok esetében érvényes. A nagyobb méretű lakások tervezésének díja arányosan változik. A munka megkezdése előtt vállalkozási szerződést kötünk, amelyben meghatározzuk a tervezési és a fizetési határidőket, illetve a fizetés ütemezését.

A weboldalon szereplő árak 0% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A normál és extra csomag tervezését 60% előleg kifizetésével tudom vállalni. A fennmaradó 40%-ot, a teljes tervdokumentáció átadásával egy időben készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kifizetni. Az előleget és a csomagok teljes tervezési díját átutalással, vagy készpénzben tudjátok kiegyenlíteni. Online tervezés esetén a teljes fennmaradó tervezési díj kifizetése után küldöm a végleges terveket.

Minden egyéb tervezési munkát 80% előleg befizetésével tudok vállalni. A fennmaradó 20%-ot átadáskor készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatokat, a tervezési és fizetési határidőket a vállalkozási szerződés tartalmazza. Tervezési irányelvekről a házirendben olvashatsz részletesebben. Minden további kérdés esetén állok rendelkezésetekre elérhetőségeimen.

Ahogyan felveheted velem a kapcsolatot:

írhatsz emailt:

otthon@otthonedesotthon.hu

telefonálhatsz:

06 30 333 68 64  vagy  06 27 787 048