Normál csomag:


Építkezel, lakást vásároltál és kezdődnek a kisebb-nagyobb munkálatok. Az építési vállalkozó és a …

…mesteremberek többnyire nem saját kútfőből dolgoznak, hanem tervekre vagy legalábbis iránymutatásra van szükségük ahhoz, hogy dolgozni tudjanak.

Ilyenkor két lehetőséged van: az egyik, hogy körbejárjátok a lakást és random ráböktök, hol legyen a kapcsoló vagy a lefolyó. Ebben az esetben a villanyszelő vagy a vízvezetékszerelő munkája elkészül, hiszen áram van a vezetékekben, a víz lefolyik. Lakberendezési szempontból ugyan probléma lehet, hogy nem az étkezőasztal fölött van a mennyezeti világítás. Dönthetsz úgy, hogy elviseled és bosszant minden nap, vagy át kell vésni, mert a bútor szempontjából rossz helyen van. Ilyenkor újra fel kell hívni a mestert, kezet kell tördelni, zsebbe kell nyúlni. Túl azon, hogy csúszik a felújítás és emelkednek a költségek, még kellemetlen is.

A másik lehetőség, hogy megtervezteted. Pici előre gondolkodást és nagy odafigyelést igényel, de mindennél jobb érzés, amikor a szőnyegmintás burkolat közepére esik az étkezőasztal, a villanyt ott lehet fel és lekapcsolni ahol tényleg szükség van rá, vagy a bútort nem kell visszavinni, mert a lakásban ormótlanul nagy. Ez csak néhány példa volt, de ha te inkább a nyugalmat és a precíz tervezést választanád, akkor a normál csomagot ajánlom neked.

A csomag tartalmáról és áráról bővebb tájékoztatást olvashatsz ide kattintva.

Ez  az  ajánlat  neked  való,  ha:

 • villanyszerelési és burkolási munkákat is tervezel

 • szerkezeti átalakítások nélkül szeretnéd átalakítani a belső teret

 • lakásfelújítás előtt állsz, de falakat építeni vagy bontani nem akarsz

 • átrendeznéd a lakást

 • új bútorokat vásárolnál

 • nem tudod merre indulj, mivel kezdj, kihez fordulj

 • bizonytalan vagy és szeretnéd, ha megerősítenék az elképzelésed

 • sok ötleted van és bizonytalan vagy a választásban

 • pici a lakásod, de a legpraktikusabban szeretnéd berendezni

 • kikérnéd egy szakember véleményét

 • egyedül szeretnéd berendezni az első lakásod

 • szeretnél objektív véleményt hallani

Tudj  meg  mindent:


Munkaidőben (8-18 óra között) hívhatsz telefonos elérhetőségeimen,  vagy bármikor írhatsz emailt. Arra is van lehetőséged, hogy  üzenj innen a honlapon keresztül. Személyesen előre megbeszélt időpontban, hétköznap délelőtt tudunk találkozni. Nagyon-nagyon kivételes esetben megoldom az esti, vagy a szombat délelőtti találkozókat is, de az estéim és a hétvégéim a családomé.

A  munka  folyamatáról:


Ha ezt a csomagot választod, két opció közül választhatsz: lehetőséged van személyes konzultációt kérni. Ekkor a lakás vagy helyiség felmérését is én végzem. A másik lehetőség a kedvezőbb árú online tervezés. Ez esetben nem találkozunk személyesen. A lakás felmérését te végzed, kommunikálni pedig kizárólag írásban, az interneten fogunk.

Online tervezés:

Kezdd ott, hogy írsz egy emailt, vagy innen az oldalról, a kapcsolati űrlapon keresztül küldj üzenetet! A lehető legrészletesebben írd le, hogy miben szeretnéd kérni a segítséget, bátran vázold fel az elképzeléseid vagy az ötleteid. Az általad leírtak alapján küldök egy árajánlatot, amiben részletesen leírom, hogy miben és hogyan tudok a segítségedre lenni, mit és milyen határidővel vállalok. Ha az ajánlatom elnyerte a tetszésed, akkor küldök egy vállalkozási szerződést amivel megbízol a munka elvégzésével, és egy díjbekérőt ami alapján át tudod utalni a tervezési díjat.

Az árajánlatban szereplő összeg beérkezése után küldök egy nagyobb csomag kitölteni és átgondolni valót. Lesznek benne kérdéssorok és biztosan lesz olyan is, hogy megkérlek: mérj le valamit, vagy rajzolj le néhány dolgot. Az általad visszaküldött anyag alapján elkészítem a terveket. Megállapodás szerint küldhetek tervvázlatot, képeket vagy mood board-ot (hangulati táblát), szokáselemzést, falnézeteket stb. A csomag tartalmáról és áráról ide kattintva tájékozódhatsz

 
Személyes konzultáció:

A személyes konzultációval és felméréssel kibővített tervezés azzal kezdődik, hogy írsz egy emailt, vagy innen az oldalról, a kapcsolati űrlapon keresztül üzensz nekem. A lehető legrészletesebben írd le, hogy miben szeretnéd kérni a segítséget, bátran vázold fel az elképzeléseid vagy az ötleteid. Az általad leírtak alapján küldök egy árajánlatot, amiben részletesen leírom, hogy miben és hogyan tudok a segítségedre lenni, mit és milyen határidővel vállalok. Ha az ajánlatom elnyerte a tetszésed, akkor küldök egy vállalkozási szerződést amivel megbízol a munka elvégzésével, és egy díjbekérőt ami alapján át tudod utalni a tervezési díjat. Ezután megbeszélünk egy időpontot, és a helyszínt ahol találkozunk. Ez attól függően, hogy miről fogunk beszélgetni lehet az otthonod, de lehet akár egy kávézó is. Gyakran megesik, hogy az ügyfelek egy rövid szentendrei kirándulással kötik össze a találkozót. Gondolj esetleg erre is.

Amikor találkozunk, kifaggatlak az elképzeléseitekről, életmódotokról és arról, hogy mik a prioritások. Arra számíts, hogy rengeteg kérdést kérdést fogok feltenni neked. A válaszaid alapján meghatározzuk, hogy milyen stílusú enteriőr tetszik neked. Segítek eldönteni, ha valamiben bizonytalan vagy, átnézem az építészeti alaprajzokat, vázlatokat készítek. Viszek magammal egy otthontervező füzetet és egy tervezési naplót, ami alapján tételesen megbeszélünk mindent. A konzultáció időtartama alapesetben 2 óra, de van lehetőség hosszabb megbeszélésre is.

A vázlatok és a kérdéssor alapján elkezdődik az ötletelés. Ideális esetben elegendő információ áll a rendelkezésemre, hogy személyre/családra szabottan tudjak tervezni. Ám ha mégis felmerül pár kérdés, azt megírom emailben, és a válaszaid alapján folytatom a munkát. Elkészítem az 1:50 léptékű alaprajzot, és 2 általam ideálisnak gondolt berendezési módot. Részletesen megírom az előnyöket és hátrányokat. Színtervet, és egy úgynevezett “mood boardot” készítek. A tervvázlatok elkészítése után megbeszéljük az esetleges módosításokat, finomhangolom az elképzeléseket. Ennek alapján elkészítem a végleges terveket.

A tervek elkészülése után jön mindenki kedvenc része, az átadás. A megküldött dokumentáció elolvasása után, ha igényled, egy alkalommal írásban megválaszolom az összes lehetséges kérdésed.

Ha kávézóban találkozunk a vendégem vagy egy kávéra, vagy egy sütire!

Ha pedig mindez Szentendre 40-km-es körzetén belül van akkor kiszállási díj nélkül érkezem.

Az árakról ezen az oldalon tudsz tájékozódni.