A személyes tanácsadás ára:

Ma már természetes, hogy kivétel nélkül mindenki az igényeire szabott, harmonikus otthonban szeretne élni. Akkor érezzük jól magunkat az otthonunkban, ha minden a kényelmünket szolgálja. A praktikusan megtervezett lakásban mindenkinek megvan a saját is kuckója, ahová elvonulhat. Jól szervezett közösségi terei vannak, ami minden igényt kielégít. A színe harmonikus, pihentető. A berendezése kényelmes és ergonomikus, harmonizál az épület stílusával. A helyiségek rendeltetésüknek megfelelő funkciót töltenek be.

Egy lakást berendezni nem egyszerű feladat. A munkálatok során rengeteg kérdés merül fel, az építés és felújítás is tele lehet buktatókkal. Ügyfeleimnek abban segítek, hogy a felmerülő problémákat előrelátó tervezéssel hatékonyan tudják kezelni. A baj sok esetben megelőzhető vagy legalábbis minimalizálható, ami nagyban megkönnyíti és lerövidíti ezt a nehéz időszakot, amivel egy otthon kialakítása jár. De a felmerülő probléma nem csak bajt jelenthet. A bőséges kínálat vagy a családtagok eltérő ízlése, igénye is kihívás elé állíthat egy családot. A jól átgondolt térképzés és berendezés pedig évekre meghatározhatja a család életminőségét.

A csomag tartalmáról ide kattintva tájékozódhatsz.

A tervezési árakról és a tervdokumentáció tartalmáról ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

Alap szolgáltatások:


személyes konzultáció alapdíj: 14.900 Ft

Feláras szolgáltatások:


A 2. óra után a tervezői órabér: 7.500 Ft/minden megkezdett óra

Kiszállás:


Szentendre 40 km-es körzetén belül a kiszállás: díjmentes

40 km után (oda-vissza): 100 Ft/km

Az árak az ÁFÁ-t (0%) tartalmazzák!

A tervezést szakaszokra bontottuk:

 INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS

A munkát minden esetben egy nagyon fontos fázissal: az információ gyűjtéssel kezdem.

Készítettem sok-sok kérdőívet, aminek már a kitöltése is nagyon szórakoztató.  A kérdőíveknek már önmagukban is komoly értékük van, mert olyan kérdéseket boncolgat, amik első nekifutásra nem biztos, hogy felmerülnek.  Minden személyes konzultáció azzal kezdődik, hogy kitöltjük a kérdőíveket és a füzeteket.

Aki személyesen szeretne találkozni, annak én viszek csokit, és együtt küzdünk meg a füzetek kitöltésével és a lakás felmérésével.

ÖTLETELÉS ÉS VÁZLAT KÉSZÍTÉS

A kérdéssor alapján elkezdődik az ötletelés. Igény esetén tervvázlatot és skicceket készítek. Komolyabb tervek készítésére 2 óra alatt nincs lehetőség, de a személyes konzultációnak nem is ez a lényege. Ez alatt az idő alatt bármilyen lakberendezéssel kapcsolatos kérdésre válaszolok, és segítek a legnehezebb döntések meghozatalában is.

További  információ  az  árakkal  és  a  tervezési  munkákkal  kapcsolatban:

A csomagok ára maximum 100 m²-es alapterületű ingatlanok esetében érvényes. A nagyobb méretű lakások tervezésének díja arányosan változik. A munka megkezdése előtt vállalkozási szerződést kötünk, amelyben meghatározzuk a tervezési és a fizetési határidőket, illetve a fizetés ütemezését.

A weboldalon szereplő árak 0% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A normál és extra csomag tervezését 60% előleg kifizetésével tudom vállalni. A fennmaradó 40%-ot, a teljes tervdokumentáció átadásával egy időben készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kifizetni. Az előleget és a csomagok teljes tervezési díját átutalással, vagy készpénzben tudjátok kiegyenlíteni. Online tervezés esetén a teljes fennmaradó tervezési díj kifizetése után küldöm a végleges terveket.

Minden egyéb tervezési munkát 80% előleg befizetésével tudok vállalni. A fennmaradó 20%-ot átadáskor készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatokat, a tervezési és fizetési határidőket a vállalkozási szerződés tartalmazza. Tervezési irányelvekről a házirendben olvashatsz részletesebben. Minden további kérdés esetén állok rendelkezésetekre elérhetőségeimen.

Ahogyan felveheted velem a kapcsolatot:

írhatsz emailt:

otthon@otthonedesotthon.hu

telefonálhatsz:

06 30 333 68 64  vagy  06 27 787 048