Vásároljunk együtt! csomag tartalma és ára:

Ma már természetes, hogy kivétel nélkül mindenki az igényeire szabott, harmonikus otthonban szeretne élni. Akkor érezzük jól magunkat az otthonunkban, ha minden a kényelmünket szolgálja. A praktikusan megtervezett lakásban mindenkinek megvan a saját is kuckója, ahová elvonulhat. Jól szervezett közösségi terei vannak, ami minden igényt kielégít. A színe harmonikus, pihentető. A berendezése kényelmes és ergonomikus, harmonizál az épület stílusával. A helyiségek rendeltetésüknek megfelelő funkciót töltenek be.

Egy lakást berendezni nem egyszerű feladat. A munkálatok során rengeteg kérdés merül fel, az építés és felújítás is tele lehet buktatókkal. Ügyfeleimnek abban segítek, hogy a felmerülő problémákat előrelátó tervezéssel hatékonyan tudják kezelni. A baj sok esetben megelőzhető vagy legalábbis minimalizálható, ami nagyban megkönnyíti és lerövidíti ezt a nehéz időszakot, amivel egy otthon kialakítása jár. De a felmerülő probléma nem csak bajt jelenthet. A bőséges kínálat vagy a családtagok eltérő ízlése, igénye is kihívás elé állíthat egy családot. A jól átgondolt térképzés és berendezés pedig évekre meghatározhatja a család életminőségét.

A csomag tartalmáról ide kattintva tájékozódhatsz.

A tervezési árakról és a tervdokumentáció tartalmáról ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

Alap szolgáltatás:


vásároljunk együtt, alapdíj(maximum 2 óra): 14.900 Ft

Extra szolgáltatás:


2 órán túl a tervezői óradíj: 7.500 Ft/megkezdett óra

Az árak az ÁFÁ-t (0%) tartalmazzák!

A tervezést szakaszokra bontottam:

 INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS

Az általam készített tervezési segédletet és otthontervező füzetet jelen esetben nem használható, de a közös vásárlásnak nem is az a lényege. Ebben az esetben  rengeteg kérdést teszek fel neked, hogy megértsem mit szeretnél. Nyilván olyan boltba hívsz, aminek a kínálata tetszik neked. Ez alapján segítek neked kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékeket. Örülök ha van konkrét elképzelésed vagy ötleted, de akkor sem kell megijedned, ha kezdetben sötétben tapogatózunk. A közös vásárlásnak pontosan az a lényege, hogy közösen találjuk meg a számodra megfelelő holmikat.

ÖTLETELÉS ÉS VÁZLAT KÉSZÍTÉS

Segítek neked a megfelelő mennyiség és minőség kiválasztásában. Közösen megnézzük, hogy mi a legoptimálisabb választás neked. Tervvázlatot és skicceket nem készítek. Komolyabb tervek készítésére 2 óra alatt amúgy sincs lehetőség, de a közös vásárlásnak nem is ez a lényege. Ez alatt az idő alatt bármilyen lakberendezéssel kapcsolatos kérdésre válaszolok, és segítek a legnehezebb döntések meghozatalában is. Ha mód van rá segítek lealkudni az árból és leszervezni a házhozszállítást.

További  információ  az  árakkal  és  a  tervezési  munkákkal  kapcsolatban:

A csomagok ára maximum 100 m²-es alapterületű ingatlanok esetében érvényes. A nagyobb méretű lakások tervezésének díja arányosan változik. A munka megkezdése előtt vállalkozási szerződést kötünk, amelyben meghatározzuk a tervezési és a fizetési határidőket, illetve a fizetés ütemezését.

A weboldalon szereplő árak 0% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A normál és extra csomag tervezését 60% előleg kifizetésével tudom vállalni. A fennmaradó 40%-ot, a teljes tervdokumentáció átadásával egy időben készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kifizetni. Az előleget és a csomagok teljes tervezési díját átutalással, vagy készpénzben tudjátok kiegyenlíteni. Online tervezés esetén a teljes fennmaradó tervezési díj kifizetése után küldöm a végleges terveket.

Minden egyéb tervezési munkát 80% előleg befizetésével tudok vállalni. A fennmaradó 20%-ot átadáskor készpénzben, vagy átadás előtt átutalással kérem kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatokat, a tervezési és fizetési határidőket a vállalkozási szerződés tartalmazza. Tervezési irányelvekről a házirendben olvashatsz részletesebben. Minden további kérdés esetén állok rendelkezésetekre elérhetőségeimen.

Ahogyan felveheted velem a kapcsolatot:

írhatsz emailt:

otthon@otthonedesotthon.hu

telefonálhatsz:

06 30 333 68 64  vagy  06 27 787 048